سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دلهاى مردان رمنده است ، هر که آن را به خود خو داد ، روى بدو نهاد . [نهج البلاغه]
راه های مقابله با عدم موفقیت - تجارت الکترونیک
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  • راه های مقابله با عدم موفقیت

    راه های مقابله با عدم موفقیت
    شناخت فرصت ها و محدودیت ها برای تنظیم یک برنامه زمان بندی موثرو کارآمد لازم و ضروری است . دراینجا به برخی موانع اشاره می شود:
    الف - برنامه ریزی متراکم
    برخی افراد باتوجه به عدم آشنایی با حجم کارهایی که دردست اقدام دارند وزمان لازم جهت انجام آنها برای کارهای فراوانی دریک محدوده زمانی معین برنامه ریزی می کنند .برای اجتناب ازاین مساله باید زمان مناسب برای هرکار را با دقت تخمین زد و تقدم و تاخرآنها راسنجید . ازصرف وقت درکارهای کم اهمیت باید خودداری کرد و کارهای مهم را شناسایی نمود.
    ب - عدم توانایی نه گفتن
    بسیاری ازافراد با گفتن نه بیگانه هستند و دربرابردرخواست دیگران توان نه گفتن ندارند . چنین افرادی به ناچاراولویت های خود را کنارمی نهند و همواره دچاراضطراب و استرس می شوند به منظورپیش گیری ازگرفتاردرچنین حالتی باید هرگز تسلیم کارهای ناخواسته دیگران نشد و برنامه های زمان بندی شده مشخص هفتگی و روزانه و حتی ماهانه داشت . باید به خاطرداشت که همه را همیشه و همه وقت نمی توان راضی نگهداشت.
    ج - عدم شناسایی اولویت ها
    برخی افراد به دلیل عدم توان تشخیص اولویت ها دچارسردرگمی و بی نظمی می شوند و کارهای غیرضروری باعث می شود اولویت ها را فراموش کنند باید برای مقابله با این حالت باید فهرستی ازکارهای ضروری دردست داشت و اولویت ها را مشخص نمود ، انچام همه کارها ممکن است ممکن است همیشه لازم نباشد.
    د- سستی ورزیدن
    انسان گاه ممکن است برای انجام یک کاردچارسستی شده و انجام آنها را پشت گوش اندازد باید برای مبارزه با این حالت به کاری که درفهرست اولویت ها قراردارد ایمان داشت و به خاطرداشت که فرصت ها ازدست رفتنی هستند.گاه کارها یا به دلیل عدم اهمیت و یا اینکه ازراهکارانجام آنها اطمینان حاصل نشده به عقب می افتند و یا اینکه به امید کامل ترانجام شدن درانجام آنها سستی صورت می گیرد . به هردلیل باید علل سستی ورزیدن را شناسایی نمئد و دررفع آن کوشید.
    ه - ترس ازشکست
    برخی دردرون باخود مبارزه می کنند و با خودخوری روحیه خود را تضعیف می نمایند . این حالت ترس ازشکست را درانسان تشدید می کنند . باید ازاین روحیات منفی دوری کرد و با ایجاد انرژی مثبت با هرروحیه ای که ممکن است به تنش بیانجامد مقابله نمود. برای اینکارتوانایی ها و ضعف هارا شناسایی شوند و باواقع بینی ایده آل های دست نیافتنی درذهن تصویرنشوند.
    و- ناامیدی و افسردگی
    انسان به دلایل مختلف از بیولوژیک ، وقایع روزمره نظیرشکست های مقطعی یا مصیبت های روزانه دچارافسردگی شود . بخش زیادی ازاین احساسات طبیعی هستند ولی نباید گذاشت که به صورت طولانی باقی مانده و درروند معمول زندگی اختلال ایجاد نمایند .برای مقابله با افسردگی ها علل افسردگی را شناسایی کنید ، روحیات منفی با مثبت گرایی ازبین ببرید. درتغذیه خود دقت کنید و ورزش را فراموش نکنید ، علایق وسرگرمی های مثبت و مفید برای خودتان انتخاب کنید و نسبت به توانایی ها واقع بین باشید.
    درهرحال توکل به خدای بزرگ ، دوری ازگناه و تقویت روحیات مثبت می تواند شما را دربرابرتمامی ناکامی ها واکسینه کند.
    نوشته : دکترفریده جهاندار



    مرجع: بازار کار



    بهزاد ::: شنبه 86/8/26::: ساعت 10:8 عصر
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 3
    بازدید دیروز: 8
    کل بازدید :131099

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<

    >> پیوندهای روزانه <<

    >>فهرست موضوعی یادداشت ها<<

    >>آرشیو شده ها<<

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    راه های مقابله با عدم موفقیت - تجارت الکترونیک

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<